Agencija KickStart na čelu sa Ivanom Ćirković i ove godine prisustvuje konferenciji Digital Marketing Innovation Summit, koja se održava u Londonu, 19. i 20. oktobra.


Nakon prošlogodišnjeg učešća na panelu o omnichannel marketingu, sa direktorima marketinga i komunikacija iz Economista i Vowerk International, Ivana Ćirković, direktorka i vlasnica agencije KickStart, ove godine ima samostalno predavanje na temu digitalnog marketinga i uticaja koji ima na poslovanje.

Tokom polučasovnog predavanja, Ivana će, ispred agencije KickStart u Londonu učesnicima iz kompanija kao što su British Council, National Geographic, Philips, Siemens, Sky, pojasniti i kroz konkretne primere istaći na koje načine je digital promenio ne samo marketing već i sveukupno poslovanje u današnje vreme. Pored toga, pružiće i konkretne savete i smernice kako na najbolji način iskoristiti digital u unapređenju kvaliteta poslovanja i povezivanju sa ciljnim grupama.

Digital Marketing Innovation Summit je godišnja konferencija koja okuplja eminentne stručnjake iz celog sveta i u Londonu se održava 19. i 20. oktobra. Zvanični hashtag konferencije je #DigiMarketing, a više detalja o govornicima i rasporedu predavanja potražite na zvaničnom sajtu.

Save